Enterticket

El gran Cassanyes presenta: El gran aniversari

Event Header

ENTRADAS

Cargando

INFORMACIÓN

Event Card
El gran Cassanyes presenta: El gran aniversari

El Gran Aniversari és un espectacle on tot hi té cabuda: des de la màgia, el clown, el mentalisme o el stand-up. Una hora inoblidable de màgia on surts, científcament comprovat, més feliç!

I què celebram? Celebram els 10 anys sobre els escenaris del Gran Cassanyes. Mag mallorquí de difícil catalogació que comptaja amb el Premi Nacional de Màgia Còmica 2022 i el Premi Internacional de Valongo 2022. Cassanyes ha recorregut Europa amb el seu personatge histriònic, portant la màgia a grans i petits.

Cartes que volen, prediccions impossibles, missatges del més enllà i tot un recull dels millors i més al·lucinants jocs de màgia, conduïts a través d'un monòleg d'allò més divertit amb un final espectacular que tothom recordarà. Les rialles, les emocions, la màgia i aquella sensació d'haver vist un bon espectacle conformen El Gran Aniversari. A partir del recorregut personal del protagonista, l'espectador s'endinsarà en un món de somnis i fantasia que el deixarà del tot bocabadat. El gran aniversari és una festa on tothom hi és benvingut i en la què tots i totes són convidades a participar. L'humor, la màgia i l'emoció conflueixen en aquesta nova proposta del Gran Cassanyes amb l'objectiu principal de celebrar plegats la meravella indiscutible que és sentir que tot és possible.

L'espectacle és apte per a tots els públics!

Teatre Lloseta
30 dic 2023
ProvinciaIlles Balears
Recinto
Teatre Lloseta
DirecciónCarrer es Pou Nou, 07360 Lloseta, Illes Balears, España
Horario
HorarioApertura 17:45 h - Inicio 18:00 h

OTROS EVENTOS