Enterticket

ALBERT PLA & DIEGO CORTÉS, TERRA ROIA ARTS FESTIVAL-VILAMUR

Event Header

ENTRADAS

Cargando

INFORMACIÓN

Event Card
ALBERT PLA & DIEGO CORTÉS, TERRA ROIA ARTS FESTIVAL-VILAMUR

Us convidem a veure l'artista més polifacètic, transgressor i sorprenent que ha donat la Península Ibèrica. Músic, cantant, actor, escriptor, pallasso, bufó…

Pla és un d'aquests exemplars únics a la seva espècie amb una capacitat perpètua per commoure, remoure i sorprendre. A ningú deixa indiferent.

En aquesta ocasió compta amb la complicitat del sorprenent i genial guitarrista gitano Diego Cortés, amb la seva presència, té les mans lliures i el cos desfermat per convertir qualsevol platea en un escenari on teatralitzar les cançons i aconseguir un espectacle d'una poètica inusual devastadora i electritzant.

Cançons que expliquen històries tràgiques i delirants, quotidianes i sorprenents, delicades i brutals, crues i surreals en les quals el botxí és també víctima, la calma es transforma en tempesta, la comèdia conviu amb la tragèdia i la serenitat desemboca a la disbauxa. Tot per fer evident l'estreta línia que separa el bé del mal, el blanc del negre, el positiu i el negatiu.

Diego Cortés, és l'increïble Hulk del flamenc, ha compartit escenari amb Mike Oldfield, Santana, Larry Coryell i Paco de Lucía entre altres.

TERRA ROIA ARTS FESTIVAL
21 jul 2024
ProvinciaLleida
Recinto
TERRA ROIA ARTS FESTIVAL
Dirección25566 Vilamur, Lleida, Espanya
Horario
HorarioApertura 20:30 h - Inicio 21:00 h (GMT+2)
Artistas
Artistas

OTROS EVENTOS